söndag 24 januari 2010

Tre kalas, noll efterrätter

Tre kalas på åtta dagar utan att ta efterrätt... Otroligt trist måste jag säga, kan inte förstå de som avstår år efter år, det känns lite som man missar det festliga. Nu var det ju väldigt trevliga tillställningar ändå med god mat och trevligt sällskap, absolut, men jag har nog ofta haft just efterrätten som en grande finale på middagen och nu blev fick man se den ätas upp inför ögonen utan att kunna få smaka på mumsbitarna själv. Förstår hur de känner sig på Robinson när folk goffar framför ögonen utan att kunna äta själv, eller nåja, nästan i alla fall ;-))

Har idag, över en vecka efter tidtabellen, städat ut alla julsakerna, alla två adventsljusstakar, några fejkade julstjärnor och en "stjärngardin". Saknar stjärngardinen mest, det är mysigt med de små ljusen när man ligger och slappar på soffan.

Ska nu gå och sussa och få goffa chokladkakor, det är ju bara i sömnen man får unna sig sån't ett par veckor till...

1 kommentar:

  1. Du har varit så duktig. Måste förresten säga att foto på dig är jättebra!!! Du ser så härligt strålande och avspänd ut. Det är inte alltid man blir det på foto (är ju något konstlat) men det här varit superbra!!!Kram

    SvaraRadera