söndag 31 januari 2010

Förkylt

Sitter och snörvlar, matt och ganska eländig och ser väl mer ut som ett förfallet troll än något annat. Slog något slags rekord i missprydande frisyr igår morse när håret stod ut 30 cm från skallen. Men håret blir ju extra vackert när man är förkyld och ligger och gnider det mot kudden större delen av dygnet. Tur att sängen är skön och att man har en hel del att läsa mellan sovattackerna, ligger flera nummer efter i läsningen av Illustrerad Vetenskap.



Och så var det ju kära gamla SJ, men man får väl börja se det komiska i det hela. Som i torsdags eller fredags när de bytte spår hela tiden på Uppsala station. Skulle ha varit jättekul att ha sett det som en film, en stor flock får som springer runt och det enda som fattades var att man skulle ha klappat varandra på huvudet så hade det sett ut som en scen från Benny Hill.



Nästa scen var när man skulle av tåget på perrong 11 i fredags. Det tog 15 minuter att ta sig ner från perrongen ner till t-baneplanet (eller precis nedanför trapporna). Naturligtvis ska man ha en nervös hund slingrande runt benen. Är inte rädd för hundar egentligen, men har lite svårt för kamphundraserna, litar inte riktigt på dem... Blir också vettskrämd när en hel skock, först en grupp punkare sedan företrädesvis män i alla åldrar, springer över spåren, det är bra att man tror att man är mäktigare än flera ton rullande stål kan man säga...



Sista dagen i godisavvänjningen, ska bli intressant och se om det hjälpt överhuvudtaget, mentalt är jag inte så säker, men jag är väldigt nöjd med mig själv!

5 kommentarer:

  1. Grattis till godisfria månaden!
    Ligger hemma magsjuk, suck. Som tur brukar man inte vara sjuk så länge men sen smittar man ju ett tag, så det blir hemma imorgon. vi ses på fredag!

    SvaraRadera
  2. Vilka sjuklingar... säger jag som nu nästan är frisk efter över två veckors förkylning... :) Och idag började Vera ha en konstant rinnande snorig näsa... vi går kanske inte till öppna förskolan trots allt. Antagligen smittar hon.

    Jättegrattis till ett imponerande godisstopp... när du inte ens provade marängswissen! Fick slänga stor bunke vispat grädde... gänget har lagt av sig. Kunde inte riktigt klämma i mig allt själv.

    Sköt om dig!

    SvaraRadera
  3. Tack! Men det tog en dag att synda igen, men tycker att jag får det just idag, för att ladda inför äta med måtta-tillståndet istället.

    Stackars lilla Vera och Beate också! Det är så träligt att vara sjuk. Ses snart Beate och hoppas vi ses snart igen Lotta, när näsorna inte är täppta och elaka ;-)

    SvaraRadera
  4. En hel månad!! Jag är imponerad! Hoppas nu att du tuggar vitlöksklyftor och citronklyftor så du hinner piggna på dig till helgen. Och jag hoppas verkligen att Beate inte smittar ända tills i helgen.

    /Nettan

    SvaraRadera
  5. Halloj, saknar inlägg för februari!!

    Kram på Alla hjärtans dag!

    Lotta

    SvaraRadera